Tulokset!

Yleisen sarjan voittajat valmistautuvat lähtöön!

Yleisen sarjan voittajat valmistautuvat lähtöön!

Midnight Sun Rogaining Luoston vuoden 2013 kilpailu on onnellisesti ohi. Ilma suosi kilpailijoita ja kisan edetessä keskiyön aurinko ilmestyi taivaalle kaikkien ihailtavaksi. Yleisen sarjan 12 tunnin voitto meni Liettuaan rogainingin Euroopan mestareille Anita Liepina ja Valters Kaminslkis huippusuorituksella ja hyvänä kakkosena tulivat Marko ja Mikko Vapa. Molemmat parit kiersivät radan kaikki 40 rastia. Huima suoritus molemmilta partioilta. Voittajapari käytti aikaa radan kiertämiseen 10:17:57 ja matkaa heidän reitilleen kertyi 66.6 km. Täältä löydät vuoden 2013 tulokset.

Järjestävä organisaatio kiittää osanottajia ja kilpailua seuranneita katsojia mielenkiinnosta ja toivottaa kaikki tervetulleeksi taas ensi vuonna Luoston upeisiin maisemiin.

Vastaa